Residència Gentilis, una llar per tenir estabilitat i tranquil·litat en el benestar social.

Perruqueria

L’aspecte físic és molt important tant a nivell d’autoestima com per la imatge que un proporciona a la resta.

Els nostres residents ho tenen clar, i els encanta gaudir del servei de perruqueria que el centre ofereix. Només cal demanar hora i la nostra perruquera els deixà encara més guapos del que són!

Podologia

Diferents estudis expliquen que la base de tot el benestar físic està en els nostres peus. Els peus ens aguanten durant tot el dia i no deixen de treballar, per això tenir-ne cura és molt important.

Servei de medicina i farmàcia

La salut i el control de medicació dels nostres residents és molt important, per això disposem de servei de infermeria, farmàcia, i de medicina.

Bugaderia

El centre disposa de servei de bugaderia propi, on es renta i planxa la roba dels nostres usuaris, així com la roba que ofereix el centre (llençols, estovalles, etc.).

Cuina i menjador

L’hora de l’àpat és un moment molt important, per això disposem d’un menjar de primera qualitat, tenim en compte que són gent jove i adaptem els nostres menús al seu perfil. Disposem de menús variats, consistents i equilibrats.

Biblioteca

Considerem la lectura com un tiquet d’anada i tornada a tot tipus d’aventures inesperades darrera de les línees que ens obren les portes a un nou món.

La lectura és una activitat diària en molts dels nostres residents, poden disposar de tot tipus de llibres o diaris a la nostra biblioteca.

Sala d’activitats

Disposem de tres sales en la que durant el dia es realitzen tot tipus de tallers conduits per a diferents membres de l’equip professional. Sales de les que poden gaudir els residents també quan no s’estan realitzant cap tipus d’activitat dirigida, per a llegir, estudiar, jugar…

Gimnàs

Un bon manteniment de l’estat físic és molt important per a poder dur un bon ritme de vida. Que els nostres residents es moguin, participin activament i evitin el sedentarisme és una prioritat per a nosaltres, i tot això ho incentivem a partir de les diferents activitats que duem a terme i deixen a disposició dels nostres usuaris una entrada lliure a la instal·lació del gimnàs de la qual poden disposar sempre que vulguin.

També disposem de taula de ping-pong on realitzem diversos tornejos.

Servei d’acompanyaments

Disposem d’un cotxe d’empresa per a realitzar els diferents acompanyaments al metge o al Centre de Salut Mental d’Adults sempre que ho necessitin.

Sortides

Un cop al mes els nostres residents i l’equip professional realitzem una sortida a diferents indrets d’interès comú.

Al nostre blog podeu segui-les!

Excursions

Un cop al trimestre tots els usuaris i professionals fem una excursió cultural o lúdica de tot el dia amb autocar.