Equip professional que forma part de la Residència Gentilis.

Gerent
El nostre gerent, s’encarrega de gestionar el funcionament de tot el centre i també el control de tot l’equip. Tracte amb proveïdors i aquells que puguin en la mesura del possible col·laborar amb la institució de la Residència Gentilis.
Directora i psicòloga
La directora part de psicòloga, és qui s’encarrega de tot el relacionat amb l’examinació, avaluació i diagnòstic dels trastorns de comportament, emocionals i mentals en els pacients, alhora que dur a terme el seu càrrec de directora.
Psicòleg Clínic
Atenció individualitzada dels pacients. Programa les activitats de rehabilitació. Elabora juntament amb la resta de l’equip el Programa Individual de Rehabilitació i Reinserció. Es coordina amb el Centre de Salut Mental d’ Adults.
Psiquiatra
Realitza el seguiment clínic del pacient. Treballa en l’estudi i la prevenció, ademés de diagnosticar i sobretot, tractar els transtorns mentals que pot tenir un pacient. Utilitzant diferents tècniques per poder arribar a una conclusió certera del cas.
Coordinador
Juntament amb el gerent del centre s’encarrega de la selecció i la gestió dels diferents torns de les auxiliars. Prepara i administra la medicació, els diners i el tabac de cada pacient, prèviament pactat amb les famílies.
Infermer psiquiàtric
Responsable d’elaborar el protocols de medicació i de nutrició dels pacients. Administra la medicació intramuscular dels pacients que ho requereixen. Els acompanya a les visites al seu psiquiatra de referència al Centre de Salut Mental d’Adults.
Treballador social
S’encarrega de fer les entrevistes amb les famílies i els pacients juntament amb la psicòloga i l’infermer. Analitza el context social del pacient i la seva família. Es coordina amb altres institucions per a una millora del pacient.
Auxiliars psiquiàtrics
Els auxiliars psiquiàtrics, són les responsables de l’atenció directe dels pacient. Acompanyen, ajuden i supervisen tot el referent a les activitats de la vida diària i la cura del seu entorn. Com també duen a terme les activitats pactades.
Auxiliars de neteja
A Gentilis ens preocupa la higiene dels diferents espais del centre. Les auxiliars de neteja són les responsables de mantenir-la a cada un d’aquests espais, per poder tenir unes instal·lacions higienitzades i netes pels pacients.